Uforglemmelige: Samson (Berner-Emmas Armani)

Samson 2007 – 2013
 
Samson – Berner Emmas Armani – blev født den 26.12.2007 i vores kennel. Efter 8 uger, flyttede han til sin nye familie på Sjælland, men da han var 7 måneder gammel, måtte vi hente ham tilbage – familien skulle flytte og havde ikke plads til ham mere.
 
Han kom tilbage i vores flok, og vi havde mange dejlige år med ham. Samson var noget specielt – han var ikke bare en hund – han var min partner til træning og da han blev syg af lymfekræft, gik vi efter det bedste for ham. Vi kørte med ham til Hofheim nær Frankfurt for kemoterapi. Efter 8 behandlinger, og et halvt år senere var han frisk igen og rask.
 
Samson gjorde det rigtig godt i Hofheim og dyrlæge Jarno Schmidt og hans assistent Maria var en stor støtte for os. I dag kan man se Samson på klinikkens hjemmeside under ”ein Tag in der Klinik”.
 
Efter et år fik han desværre forstørrede lymfeknuder igen og da han på samme tid fik en hjerneblødning, var en ny kemobehandling kontraindiceret og udelukket. Han havde ingen smerter og vi kunne kun gøre hans sidste tid så god som mulig.
 
Vi vidste præcist, da dagen kom, at nu var tiden kommet, og vi måtte tage afsked med “den Store” . En sort, sort dag – vi savner ham så meget – der mangler altså en i vores flok ….