O-Kuld er kommet til

Torsdag d. 22.2. fødte Lulah helt efter planen. De første 4 gik fint, så pressede hun for længe og intet skete, så vi aftalte med dyrlægen at køre derned.
Lige da vi landede på p-pladsen, fødte hun en hvalp, som var meget svag. Vi fik dog gang i hende igen efter noget tid.

Dyrlægen kunne ikke høre hjertelyd på de næste, så vi besluttede at hjælpe lidt til og ud kom 3 svage, men levende hvalpe. Det var også i sidste øjeblik, da livmoren var blevet noget tynd af al den pressen og kunne være sprunget – det havde været fatalt.
Vi fik gang i dem alle og kom hjem med 8 fine hvalpe ❤❤💙❤❤❤❤💙

2 dage efter om lørdagen blev den værste dag jeg nogensinde har oplevet som opdrætter og jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til at lave hvalpe igen
Vi havde fået taget røntgenbillede af Maggie i tirsdags og det viste 3 hvalpe.

Så lørdag begynder Maggie så småt at blokke op. Hun skal først føde mandag, men tænker det er fint nok. Men så begynder Maggie også at presse, og da jeg synes det tager for lang tid, vil jeg til at finde en dyrlæge.
Det når jeg ikke, før jeg kan hjælpe en død hvalp ud. Jeg forsøger i ca. 45 min. at få liv i hvalpen, desværre uden held.
I mellemtiden presser Maggie ganske kort og ud kommer endnu en død hvalp. Jeg forsøger atter genoplivning – igen uden held.❤Jeg kan mærke den sidste hvalp, men kan kun få fat i hale eller bagben.

Det går noget tid, men jeg kan ikke få rigtig fat i hvalpen.
Til sidst lykkedes det så. Men denne hvalp er også død, hvilket vi havde mistænkt. Så sidder man der tilbage med et helt kuld, som er mistet. Set i bakspejlet, kan jeg ikke finde noget, som jeg kunne have ændret på, men tragisk er det.

Jeg er helt færdig, både på den ene og den anden måde.
Jeg har ikke prøvet sådan noget før og følte mig helt alene. Så jeg ved ikke, om jeg nogensinde vil prøve igen.
Det har godt nok sat mig en skræk i livet.

Vi forventede et O og P kuld, men mistede hele P-kuldet.

Nu deles Lulah og Maggie om de 8 hvalpe, det går lidt på skift, hvem som ligger hos Maggie ❤

Her er så billeder af Berner-Emmas O-kuld 8 dage gamle, Berner-Emmas Tallulah Day og Berner-Emmas Crazy Little Thin Called Love.